Μήνυμα του Ακαδημαϊκού Συντονιστή

Αγαπητή υποψήφια φοιτήτρια,
Αγαπητέ υποψήφιε φοιτητή,

Σας καλωσορίζουμε στο MBA-Υγεία που προσφέρει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η εκπαιδευτική διαδικασία που ακολουθείται στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κατεύθυνσης είναι η μικτή, δηλαδή πραγματοποιείται τόσο με τη χρήση συμβατικού συστήματος (διδασκαλία σε αίθουσα) όσο και με τη χρήση μεθόδων εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το Πρόγραμμα στοχεύει κατά πρώτο λόγο στην εκπαίδευση επιστημόνων σε σύγχρονους τομείς της οικονομικής επιστήμης και της διαχείρισης των πόρων υγείας και κατά δεύτερο στην εξειδίκευση του εκπαιδευόμενου στον επιστημονικό τομέα των Οικονομικών της Υγείας. Ολοκληρώνοντας το MBA-Υγεία, οι απόφοιτοι θα είναι πλήρως προετοιμασμένοι για την υψηλού επιπέδου στελέχωση των διοικητικών, οικονομικών και ερευνητικών τμημάτων των οργανισμών υγείας του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα (Υπουργεία, Νοσοκομεία, Φαρμακοβιομηχανίες, Ερευνητικά Κέντρα κλπ), καθώς και διεθνών οργανισμών (Π.Ο.Υ, Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνείς Μ.Κ.Ο). Επιπλέον, το πρόγραμμα σκοπεύει στην κατάρτιση ειδικευμένων επιστημόνων ικανών να συμβάλλουν στη διαδικασία ανάκαμψης και εκσυγχρονισμού του Τομέα της Υγείας.

Στην ιστοσελίδα του προγράμματός μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σας ευχόμαστε ολόψυχα να γίνετε και εσείς σύντομα μέλος της κοινότητας των αποφοίτων μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας,

Ο Ακαδημαϊκός Συντονιστής του MBA-Υγεία,
Ιωάννης Υφαντόπουλος
Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας